سه شنبه 21 اردیبهشت1389

درمان کمخونی و لاغری

www.mihansalamat.com

 

 

طبیعت آن خنك و برای پایین آوردن تب مفید است.بیمارانی كه به

 

 

 بیماری ورم روده كوچك مبتلا هستند،می‌توانند برای درمان از

 

 

برگ‌های سبز اسفناج استفاده كنند.

 
 
 
اسفناج ملین و ضد یبوست است و كسانی هم كه از چاقی رنج می‌برند،می‌توانند
 
 
 برای لاغر شدن و كم كردن وزن از آن استفاده كنند.طب سنتی برای رفع سرفه‌های
 
 
 خشك،برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست كنده و روغن بادام توصیه
 
 
 می‌كند؛همچنین آش اسفناج با گشنیز برای سر دردهای ناشی از سوءهاضمه و
 
 
 اختلال دستگاه گوارشی مفید است.
 
 

خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌كند و به ویژه در پیشگیری از
 
 
 سرطان‌های روده بزرگ، معده،پروستات،حنجره و رحم موثر است.این گیاه خوش
 
 
 طعم كه با آن می‌توان انواع غذاها را پخت،بهترین دارو برای كسانی است كه به
 
 
 كم‌خونی مبتلا هستند.اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تمیز می‌كند و ترشحات
 
 
 لوزالمعده را افزایش می‌دهد.این گیاه در تقویت اعصاب، رفع بیماری آسم و گرفتگی
 
 
 صدا معجزه می‌كند.

 

 


زیان‌ها
 

اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌های كلیه و
 
 
 مثانه مناسب نیست. در ضمن كسانی كه سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه
 
 
 گرم مانند زنجبیل و هل میل كنند.
 
 
نوشته شده توسط فریادپورمحمدپایگلانی در 11:39 بعد از ظهر |  لینک ثابت   •